Tuesday, March 23, 2010

Tentang dia : Pertemuaan pertama


Pertemuan pertama yg membawa aku untuk berjumpa ngan dia adalah atas paksaan dia sndiri lahh.. after 5 month cple dlm phone (budak2 base la), then we decided to jmpew... kat Alm Sentral

i the one who smpai kat tmpat tu dlu so, hati i mcm dub, dub, dub, goshhh.. betol kew nie... nervous gler la.. suddenly dia arrive ngan member2 dia.. last kami tgk each other mase 1st meet kat genting... then, ade mcm some kind of magnetic field yg tarik i tros pegy kat dia cos i tau 2 lah dia walaupon dia dtng ramai2 and i pown mmg da x ingat dah her face cmne waktu tu...

and dia pown same gak, dia tau tu la i, hahahaa... love power (waklu)... around 15 mins jew jmpew, then she has to go back sbb dia adew hal, so, dia mnx la i anta ea smpai Kompleks, heee~~
i remember that day because that was first time she holding my hand so tight, that was the 1st day either she kisses me, even bru 1st meet...

so after that, we see each other kerap giler, almost everyday.... pntang ade mase sikit... hehehhe.. baru2 lagy kowt... sume nmpak sweet kan.. tp mmg sweet la pown.. gahahaha..

Sunday, March 7, 2010

setuju lah sangat.. hahhaaa


Ada sepasang suami isteri tak pernah sependapat dalam banyak hal. Si isteri selalu merungut kepada suaminya disebabkan suaminya tak pernah menyetujui apa juga cadangan yang dibuatnya.

Suatu hari si isteri berkata kepada suaminya..

Isteri: Abang tak pernah ikut kemahuan saya. Semua cadangan saya tak pernah abang setuju.

Suami: Tak semua.. ada juga yang saya setuju.

Isteri: Tidak. Selama kita berkahwin belum pernah lagi abang ikut kemahuan saya

Suami: Tentu ada.. cuma tak kena tempat...

Isteri: Cuba abang cakap apa kemahuan saya yang abang akan ikut.

Suami: Baiklah, katakan ada dua buah bilik untuk menumpang tidur, setiap satu bilik masing-masing ada seorang lelaki dan seorang wanita. Yang mana satu bilik yang awak akan tumpang tidur?

Isteri: Sudah tentulah saya masuk ke bilik yang ada wanita... Tak kan saya masuk bilik yang ada lelaki pulak..

Suami: Haa... saya pun akan masuk bilik yang ada wanita.... Kan saya setuju dengan awak..!!

Isteri: (Nada marah) Dasar lelaki.....!!! Kalau berani buatlah... aku cincang 8 anu' kau..

Suami: Aii.. bila aku setuju awak marah pulak...!!!