Tuesday, March 23, 2010

Tentang dia : Pertemuaan pertama


Pertemuan pertama yg membawa aku untuk berjumpa ngan dia adalah atas paksaan dia sndiri lahh.. after 5 month cple dlm phone (budak2 base la), then we decided to jmpew... kat Alm Sentral

i the one who smpai kat tmpat tu dlu so, hati i mcm dub, dub, dub, goshhh.. betol kew nie... nervous gler la.. suddenly dia arrive ngan member2 dia.. last kami tgk each other mase 1st meet kat genting... then, ade mcm some kind of magnetic field yg tarik i tros pegy kat dia cos i tau 2 lah dia walaupon dia dtng ramai2 and i pown mmg da x ingat dah her face cmne waktu tu...

and dia pown same gak, dia tau tu la i, hahahaa... love power (waklu)... around 15 mins jew jmpew, then she has to go back sbb dia adew hal, so, dia mnx la i anta ea smpai Kompleks, heee~~
i remember that day because that was first time she holding my hand so tight, that was the 1st day either she kisses me, even bru 1st meet...

so after that, we see each other kerap giler, almost everyday.... pntang ade mase sikit... hehehhe.. baru2 lagy kowt... sume nmpak sweet kan.. tp mmg sweet la pown.. gahahaha..

2 comments:

  1. sweetnyewww!!
    so ms tu..dlm hati berkata2...
    i wanna hold u in my arms..to promise u my love..to tell u from the heart..you"re all i'm thinking oh..betul x?..
    kan..kan..kan...hehe

    ReplyDelete
  2. erk jiwang nye mamat nie?? haha :))

    ReplyDelete